English | Svenska | 日本語


Ambivalence_Thumbnail_Striped_Bigger.jpg

Ambivalence är en Drama/Romantisk webbserie skriven av Moonstar, ritad av Ruka Kurokawa, och producerad av RK Sympathy. Den har ryska Sympathyloids Valentin Sokolov, Nikon Sokolov, Taras Chaykovsky och Yaroslava Kozlov. Framtida avsnitt kan också lägga till en annan grupp.


SAMMANFATTNING:

Definiera perfekt. Att vara önskvärd och felfri? Eller att vara verklig och absolut? Taras tror att det finns något som heter för perfekt, och så utanför verkligheten som han är , betyder det inte att han inte kan känna igen det när den här killen stirrar honom i ansiktet.


Som förväntat har denna webcomic ett stort fokus på de psykiska sjukdomarna som dessa "loids" står för. I början kan det inte konstateras direkt, men det är de små dagliga sakerna som sammanfogar och visar symptom-kriterierna som helhet. (Det bör också hållas i minnet att alla upplever psykisk sjukdom på sitt egen sätt, så det som visas här är inte helt enkelt en mall för varje person med dem.) Vi gör också mycket efterforskning på sjukdomen själva och på människors personliga erfarenheter med dem, så vi hoppas att ni tycker resultatet är tillräckligt.

Trevlig läsning!