Nytt år, Nytt utseende!

 
New_Year_Concept_SV.png

Början av 2019 är början på en nystart med denna version av RK Sympathy!

Vi är glada att välkomna dig till vår nya hemsida, där AKIHIRO och SVANTE har tagit över webbdesignen! Lila, rosa och röda nyanser täcker över alla våra sidor, som innehåller 60 + nya konststycken. Mycket av vårt gamla innehåll har ersatts med helt nya beskrivningar och några sidor har återskapats helt!


SIDOR VI REKOMMENDERAR ÄR:

 1. Om

  Det är alltid bra att känna till en organisations huvudmål och motiv! Här diskuterar vi vad RK Symptathy gör och planerar att göra i framtiden.

 2. Nyheter

  Vi har ett nytt bloggsystem! Glöm inte att kolla där med jämna mellanrum för att få de senaste uppdateringarna om RK Sympathys arbete.

 3. Butik

  Gör dig redo för vår nya webbbutik! Förutom de fysiska varorna som vi tidigare erbjudit, är digitala artiklar nu tillgängliga. Du kan prova systemet med våra nya bakgrundsbilder. Med en positiv framtid framför oss, håll även utkik efter nya varor!

 4. Sympathyloids

  Vårt omfattande utbud av Sympathyloids innehåller nu nya konstverk utöver projektmärken! De som är märkta med en AMBV (för Ambivalence) eller en SoP (för State of Presence) kommer också att inkluderas i sina respektive projekt. Dessutom har sidan separerats i kategorier av röstbank-framsteg.

 5. AKIHIRO

  Nu kan du lära dig om RK Sympathys maskot! Denna sida inkluderar detaljerad information om Hälsoångest, vad du kan förvänta dig av rösten, personlig information och till och med ett citat från vår egen snälle jätte!

 6. SVANTE

  När man talar om en, kan man inte glömma den andra - säg välkommen till RK Sympathys andra maskot! Hans sida har samma upplägg som AKIHIROs med sin egen information om Vanföreställningssyndrom, röstbeskrivningar, personlig information och citat inkluderat.

 7. State of Presence

  Vi har inte glömt bort RK Sympathys andra projekt! Du kan hitta information om spelet på denna nya sida, samt en del konst och skärmavbilder.

 8. Ambivalence

  Slutligen, glöm inte bort att kolla in vårt senaste projekt! Ambivalence-sidan är en bra start att börja när du vill lära dig om vår webbserie, och det finns en stor lila länk som tar dig till första avsnittet!

Har du gått igenom allihop? Ingen brådska! Känn dig fri att utforska hela sidan själv och se vad du kan finna!

Trevligt besök!