English | Svenska | 日本語


 
 
six_by_natx_chan-dbq5mzj.jpg

VAD VI GÖR

RK Sympathy är en online-organisation som sprider psykisk hälsa-medvetenhet genom olika medier. Vi är främst kända för vårt arbete med röstsyntes, där vi utvecklar sjungande syntetiska röster för konsumentanvändning.

Dessa sångare är kända som "Sympathyloids" och kan ses genom hela organisationen. Vi genomför flera projekt med dessa karaktärer, alla med fokus på psykisk hälsa. För närvarande omfattar detta utvecklingen av den visuella romanen, State of Presence och produktionen av webbserien, Ambivalence.

two_by_natx_chan-dbpxjv9.jpg

Målet med dessa projekt är att ge ett exempel på personer som står inför ett antaö olika psykiska störningar. För publiken fungerar Sympathyloids själva som ett medium för att dela sina känslor, upplevelser och känslor relaterade till derasspecifika sjukdom - eller helt enkelt bara psykisk hälsa i allmänhet.

Med kombinationen av röst-, design- och berättande aspekter är Sympathyloids här för att hjälpa till att sprida psykisk hälsa-medvetenhet genom alla sorters media! Det finns en ‘loid för alla att ansluta till, det är bara en tidsfråga innan du hittar din!

LÅT OSS ALLA GÖRA VÅRT BÄSTA FÖR ATT GÖRA VÄRLDEN LITE MER MEDVETEN!